Flyv med Frode til Firenze - og måske lidt mere

24. - 28. november 2019

Udskriv printervenlig PDF-version

Mange har været i Firenze, men som regel blot en dag eller to. Denne gang bliver der tid til fordybelse i en af Italiens mest besøgte turistdestinationer. Men ultimo november er ikke lige højsæson, så der kan sikkert også blive plads til os.

Vi rejser ud søndag og ankommer til Firenze om eftermiddagen. Checker ind på Grand Hotel Adriatico, et 4-stjernet hotel beliggende ca. 10 min. gang fra Uffizi-gallerierne, dvs. centralt i byen mellem Arno floden og banegården

I modsætning til vore andre rejser, så er der ikke noget fast program, bortset fra en byrundtur med en lokal guide mandag formiddag – så vi lige får de vigtigste fixpunkter i byen sat på plads og derefter kan begå os på egen hånd.

Hver dag hen under aften byder Frode på en drink i hotellets bar. Her kan vi så diskutere de følgende dages program – om det er på egen hånd, eller nogen finder sammen; om det er i selve Firenze eller udenfor byen – fx til med tog til Pisa, Montecatini Terme eller den fine by Lucca.

Nogen aktiviteter/besøg skal måske bestilles hjemmefra – andre kan arrangeres på stedet. Det er således op til deltagerne at være med til at bestemme, hvad man vil udsætte sig selv for – alene eller i selskab med andre.

Vi håber, at denne form for rejse, hvor der er plads til det fri initiativ og ikke alt bliver serveret på et sølvfad, kan friste videbegærlige Firenze farere!

Læs videre og tag en hurtig beslutning – vi har ikke reserveret hele hotellet…….!

Rejseplan:

Søndag d. 24. november

Kl. 09.40             Afrejse fra Københavns Lufthavn med Swiss via Zürich til Firenze

Ca. 14.05           Ankomst Firenze – efter udlevering af bagage transfer til Grand Hotel Adriatico

Om aftenen fælles middag på Grand Hotel Adriatico (inkluderet)

Mandag d. 25. november

Om formiddagen byrundtur til fods med lokal guide, der fortæller os om byens historie og de vigtigste seværdigheder.

Eftermiddagen er fri til oplevelser på egen hånd – måske følge lidt op på noget af det, man ikke lige fik med om formiddagen.

Kl. 18.00 byder rejselederen på en drink og der bliver tid til udveksling af erfaringer og evt. fælles planlægning af morgendagen.

.    

Tirsdag d. 26. & onsdag d. 27. november

Er programmet helt frit – evt til udflugter til en af de omliggende byer i Toscana eller måske til Bologna, der ligger kun ca. 35 min med hurtigtog fra Firenze – togbilletter til priser fra 30 € t/r. Tog til Pisa koster fra 17,40 € t/r

Både tirsdag og onsdag kl. 18 er det tid til en drink på hotellet.      

 

Torsdag d. 28. november

Formiddagen er fri til de sidste opdagelser og evt. indkøb inden vi ved middagstid forlader hotellet og kører til Firenzes Lufthavn.

Kl. 14.45             Afrejse fra Firenze med Swiss via Zürich mod København.

Ca. 19.15           Hjemkomst København

Pris pr. person:

 • Grundpris i dobbeltværelse         4.995,- kr.
 • Tillæg for enkeltværelse             1.100,- kr
 • Tillæg for kuffert tur/retur             400,- kr

Grundprisen inkluderer:

 • Flytransport København-Firenze/retur på økonomiklasse
 • Tranfer lufthavn-hotel/retur
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse  inkl. morgenmadsbuffet
 • Middag på ankomstdagen
 • Byrundtur med lokal guide
 • Drinks som anført i program
 • Dansk rejseleder
 • Alle obligatoriske afgifter inkl. dansk moms

Praktiske oplysninger:

Tilmelding: Via vores hjemmeside https://www.fogtrejser.dk/tilmeldingsblanket, på tlf. +45 6914 1300 eller via mail til: rejsmed@fogtrejser.dk. Ved tilmelding bedes oplyst fulde navn(e) som i pas, adresse, telefonnummer, fødselsdato og nationalitet på deltagerne. Ligeledes bedes oplyst ønske om evt. sygdomsafbestillingsforsikring.

Herefter fremsendes faktura på depositum, 2.000 kr. pr. person + evt. afbestillingsforsikring til betaling ved modtagelsen. Restbeløbet faktureres til betaling senest 61 dage før afrejsen.

Rejseforsikring: Skal tegnes inden afrejse. Rejser du flere gange om året er det billigst med en helårsforsikring. Spørg dit forsikringsselskab eller hos Fogt Studie- & Grupperejser.

Vort hotel: Grand Hotel Adriatico er beliggende i den vestlige del af centrum, 5 min. gang fra banegården. Et godt 4-stjernet hotel med de faciliteter, der hører sig til. Alle værelser er min 16 kvm og med bad/douche, radio/tv, telefon, hårtørrer, minibar og buksepresse. På hotellet forefindes endvidere en restaurant, bar, afskærmet have med servering, konferencelokaler og fitnesszone. Læs om hotellet på https://www.hoteladriatico.it/en/

Indkvartering: Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves enkeltværelsestillæg – også såfremt den ene af personerne melder fra p.g.a. sygdom eller lignende.

Flyrejsen: Afhængig af tilmeldingstidspunkt tages der forbehold for afrejse- & hjemkomsttidspunkt og flyselskab.  Der må max medbringes 1 stk. håndbagage (max. 56x45x25cm – max 8 kg) pr. person. Fortæring undervejs må forventes at være for egen regning.

Valuta: EURO. 1 € = ca. 7,50 DKK.  Betalings- & kreditkort (Visa eller Master Card m.m.) kan benyttes mange steder.

Rejsen arrangeres i.h.t. vore almindelige betingelser der fremsendes med faktura.

HUSK GYLDIGT PAS