Fælles for vore bus- & flyrejser

Vi benytter os af få, erfarne rejseledere som mange af vores gæster kender igen fra gang til gang.

Som regel følger rejselederen med på hele rejsen, men på enkelte rejser med fly kan udrejsen være på egen hånd og  rejselederen tager imod i ankomstlufthavnen.

Programmet er tilrettelagt således, at der bruges meget tid på fælles oplevelser, mens der ofte er afsat tid på egen hånd til frokost. Vi går ud fra, at vore gæster rejser ud for at få oplevelser og indtryk med hjem – og slapper af når de kommer hjem eller på en anden rejse! Der er selvfølgelig en rimelig balance mellem program og fritid og vil man gerne springe et besøg eller en udflugt over, skal man som regel bare give besked om dette, når det passer ind i rejsens øvrige program.

Forplejningen er en vigtig del af en rejse – specielt for os danske. Som udgangspunkt er vore rejser inklusive aftens- og morgenmad – dvs. halvpension. I visse tilfælde, hvor det passer bedre ind i programmet, kan frokost indgå i stedet for en middag. Vi benytter os ikke af gourmet restauranter, men alligevel kan maden være meget forskellig fra rejse til rejse. Jo større hoteller, desto mere ”international” bliver maden – på mindre hoteller er chancen for mere ”lokale egnsretter” større.

Har du særlige behov, hvad angår forplejning, bedes dette meddelt ved tilmeldingen.

Indkvartering: På vore rejser benytter vi os af gode 3-4 stjernede hoteller. Alle værelser er udstyret med badeværelse med bad el. brus og radio/tv. Husk, at stjernernes betydning er forskellig fra land til land. Skulle vi benytte os af et enkelt 2-stjernet hotel i et land, kan samme hotel være 3-stjernet i et andet – og altså fuldt acceptabelt til en enkelt overnatning.

Vi kan stadig komme ud for mindre hoteller med 2-3 etager, der ikke har elevator. Har du problemer med trapper bedes dette derfor – for en sikkerheds skyld – meddelt ved tilmelding.