Solskinsøen Bornholm

12. - 15. juni 2020

            

Udskriv printervenlig pdf-version

Da Gud skabte verden, havde han til sidst en lille klump ler tilbage med sten og klipper. Han tænkte, han bare ville smide den i havet – det gjorde han så: Midt ude i Østersøen.

Den lille klump blev til noget ganske særligt: En rå, klippeindrammet natur med krogede landsbyer og brostensbelagte torve. Men det de ikke kun det, der gør Bornholm til noget ganske særligt. Øen har sjæl og stemning som få andre steder.

Det er alt dette, vi skal opleve på vores første rejse efter at være sluppet fri af COVID-19s stramme tøjler. En beskeden, stille rejsestart til Østersøens og Danmarks perle

Fredag d. 12. juni

Kl. 08.00        Afrejse fra Olesens Busser, Hobrovej 172, Støvring – mulighed for parkering! Udrejse via Storebælts- & Øresundsbron til Ystad. Undervejs mod København mulighed for påstigning i.h.t. nærmere aftale.

Kl. 13.30        Afrejse fra Ølby st.

Kl. 14.00        Afrejse fra Københavns Lufthavn, busstop overfor Hotel Clarion.

Kl. 16.30        Afrejse fra Ystad med Bornholmslinien

Ca. 17.50       Ankomst Rønne – herfra videre til Hotel Balka Søbad

Ca. 18.30       Ankomst – middag og indkvartering

 

Lørdag d. 13. juni & søndag d. 14. juni

Vi begynder dagene med en dejlig morgenbuffet inden vi skal opleve Bornholm. Sammen med Kirsten Bruun og lokale kræfter sammensætter vi et lidt anderledes program. Der bliver både lidt kulturelt, lidt åndeligt, masser af natur – og vi kan sikkert ikke undgå at falde over en røget sild undervejs.

 

Begge dage er vi ude for at opleve indtil sidst på eftermiddagen, hvor der så bliver mulighed for at slappe lidt af på Hotel Balka Søbad inden aftenens middag.

 

Mandag d. 15. juni

Efter morgenmaden forlader vi Hotel Balka Strand og kører mod Allinge, hvor vi skulle have været til Folkemøde – ak ja. Nu bliver der mulighed for at opleve Allinge i ro og mag uden alle de andre tilløbere.

Fra Allinge fortsætter vi til Hammershus, som har ligget der hele tiden men har stået lidt i skyggen af Folkemødet de seneste år.

 

 

Herfra videre mod syd til Rønne, hvor færgen venter. Ja, den dag tager vi den længst mulige omvej fra Balka Strand til Rønne!

 

Kl. 13.30        Afrejse fra Rønne med færge til Ystad

Ca. 14.50       Ankomst Ystad. Herfra via Øresundsbron mod Sjælland, Fyn og Jylland.

Ca. 16.00       Ankomst Københavns Lufthavn

Ca. 16.30       Ankomst Ølby st.

ca. 21.00       Ankomst Støvring.

Ret til ændringer forbeholdes

Priser:

  • Grundpris pr. person:         3.995,- kr.
  • Tillæg for enkelsværelse    1.200,- kr.

Grundprisen inkluderer:

  • Bustransport som ovenfor nævnt
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. halvpension
  • Rejseleder
  • Alle obligatoriske afgifter og færgebilletter inkl. dansk moms.

Grundprisen inkluderer ikke: Yderligere måltider, drikkevarer – ej heller evt. entreudgifter, hvor der opkræves et beløb pr. person. Afsæt ca. 100 kr. ril dette.

Programmet udarbejdes i samarbejde med lokale kræfter. Hvordan det endeligt kommer til at se ud, afhænger af det endelige deltagerantal. Derfor er evt. entreudgifter ikke inkluderet i prisen.

Tilmelding/betaling:

Bedes ske så hurtigt som muligt til Fogt Studie- & Grupperejser – nemmest på tlf. 6914 1300 eller på www.fogtrejser.dk/tilmeldingsblanket.

Efter vi har modtaget tilstrækkeligt med tilmeldinger til at rejsen kan gennemføres, fremsender vi faktura på rejsens fulde pris til betaling ved modtagelsen.

Rejseforsikring: Det gule sundhedskort dækker kun i Danmark.

Hotelkvalitet: 3-stjernet hotel. Alle værelser med bad/douche, radio/tv og telefon. På hotellet findes restaurant og bar. Se evt. https://hotel-balkasoebad.dk

Hotellet har pga. COVID-19 udsat sin sæsonstart fra april til d. 8. juni – altså få dage før vi kommer. Hotellet har masser af nyrengjorte værelser, der ikke har været benyttet siden sidste sæson. Ligeledes har man god plads i restauranten og lever dermed op til alle COVID-19 aktuelle krav og begrænsninger. De glæder sig rigtig meget til at tage imod os.

Buskvalitet: Vi kører i røgfri 4-stjernet langtursbus med luftaffjedring, hvilestole med klapborde og fodstøtter, toilet, køkken og køleskab, wi-fi, radio/CD-afspiller m. mikrofon og video.

Indkvartering: Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves tillæg for enkeltværelse – også såfremt den ene af personerne melder fra pga. sygdom eller lign.

Rejsen gennemføres i.h.t. vore almindelige betingelser der vedlægges faktura.