Folkemøde Bornholm

17. - 20. juni 2021

 

       

                                

Udskriv printervenlig PDF-version

Folkemødet bliver i 2021 gennemført i en lidt anden og mindre udgave end tidligere år. P.g.a. COVID-19 skal man i år forudbestille billet via nettet formiddag, eftermiddag og aften fredag d. 18. og lørdag d. 20. juni. Der er endnu ikke åbnet for billetbestilling. Vi sender melding ud til deltagerne, når der er nyt – ellers læs mere på https://folkemoedet.dk/

P.g.a. ændringerne tilbyder vi derfor udflugter på Bornholm fredag formiddag og eftermiddag samt lørdag formiddag, men IKKE lørdag eftermiddag, hvor Venstre er på hovedscenen kl. 15.00. Information om udflugterne og tilmelding sker på udrejsedagen til Bornholm. Evt. entreudgifter i forbindelse med udflugterne betales undervejs i bussen.

Kirsten Bruun, som kender Bornholm næsten som sin egen bukselomme, har givet tilsagn om at stille op som rejseleder på alle udflugter.

Program

Torsdag d. 17. juni

Kl. 06.00        Afrejse fra Olesens Busser, Hobrovej 172, Støvring – mulighed for parkering! Udrejse via Storebælts- & Øresundsbron til Ystad. Undervejs mod København mulighed for påstigning i.h.t. nærmere aftale.

Kl. 11.30        Afrejse fra Ølby st.

Kl. 12.00        Afrejse fra Københavns Lufthavn, turistbusparkering ved terminal 3

Kl. 14.30        Afrejse fra Ystad med Bornholmslinien

Ca. 15.50       Ankomst Rønne – herfra videre til Hotel Balka Søbad

Ca. 16.45       Ankomst – middag og indkvartering

Fredag d. 18. juni

Efter morgenmad busafgang til Allinge, hvor vi – hvis reglerne tillader det - begynder dagen med kaffe og morgensang i Venstres Have. Herefter er hele dagen til rådighed i Allinge, så der bliver rig lejlighed til at opleve alle facetter af Folkemødet.

Alternativt tilbydes som ovenfor nævnt udflugter – formiddag og eftermiddag

                               

Kl. 18.00 returnerer bussen fra Allinge til Balka Søbad, hvor middagen står klar.

 

Lørdag d. 19. juni

Morgenafgang til Allinge – om formiddagen udflugt som ovenfor nævnt.

Kl. 18.00        Afgang fra Allinge til Balka Søbad, hvor middagen står klar.

                             

Søndag d. 20. juni

Kl- 09.15  Afrejse fra Balka Søbad

Kl. 10.30  Afrejse fra Rønne med færge til Ystad

Ca. 11.50  Ankomst Ystad. Herfra via Øresundsbroen mod Sjælland og Jylland. Mulighed for afstigning ved Kbh. Lufthavn, Ølby St.  og videre over Sjælland /Fyn mod Aalborg.

Ca. 19.00  Ankomst Støvring

Ret til ændringer forbeholdes 

Priser:

  • Grundpris pr. person_               3.695,- kr-
  • Medlemspris Venstre:               3.345,- kr
  • Tillæg for enkeltværelse:          1.500,- kr. 

Grundprisen inkluderer:

  • Bustransport som nævnt i program
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. halvpension
  • Rejseleder Kirsten Bruun
  • Alle obligatoriske afgifter og færgebilletter inkl. dansk moms

 

Tilmelding/betaling:

Til Fogt Studie- & Grupperejser – nemmest på www.fogtrejser.dk/tilmeldingsblanket

Find den ønskede rejse og udfyld blanketten. Hvis du er medlem af Venstre, så husk at skrive dit medlemsnummer nederst på blanketten under ”Bemærkninger”. Så deltager du til medlemspris.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf. 5536 1300 eller på mail til rejsmed@fogtrejser.dk.

Efter modtagelse af din tilmelding fremsender vi faktura til betaling ved modtagelsen

Rejseforsikring: Det gule sundhedskort dækker kun i Danmark.

Bemærk: De nugældende regler for rejse (pr. 28/4-21) gennem Sverige (Skåne) til Bornholm kræver dokumentation for en test, der er max 48 timer gammel ved indkørsel i Sverige.  Dvs. at man også skal tage en test under opholdet på Bornholm for hjemrejsen – tidligst fredag kl. 12. Vi håber, Folkemødet sørger for testmulighed i Allinge og at regler for færdigvaccinerede bliver lempet inden Folkemødet.

Buskvalitet: Vi kører i røgfri 4-stjernet langtursbus med luftaffjedring, hvilestole med klapborde og fodstøtter, toilet, køkken og køleskab, wi-fi, radio/CD-afspiller m. mikrofon og video

                             

Hotelkvalitet: 3-stjernet hotel. Alle værelser med bad/douche, radio/tv og telefon. På hotellet findes restaurant og bar. Se evt. http://www.hotel-balkasoebad.dk/

Indkvartering: Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves tillæg for enkeltværelse – også såfremt den ene af personerne melder fra pga. sygdom eller lign.

Rejsen gennemføres i.h.t. vore almindelige betingelser der vedlægges faktura.