Rejseforslag for grupper

 

Fogt Studie- & Grupperejser har siden 1986 arrangeret skræddersyede rejser til alle former for grupper – med bus og/eller fly og med et mere eller mindre fagligt indhold.

Vi sammensætter rejsen efter vore kunders ønsker og økonomi, laver aftaler om studiebesøg så de passer tidsmæssigt ind i rejseprogrammet og tilstræber at ramme et niveau, som passer til gruppen både økonomisk og fagligt.

Mange foreninger arrangerer en eller flere gange årligt en rejse for deres medlemmer. Med denne side vil vi gerne give ideer og inspiration til nye rejser. Langt de fleste rejser kan justeres og tillempes netop jeres ønsker. Geografien kan vi dog ikke ændre på…..!

Som noget nyt har vi indført begrebet delegrupper: Kan I samle 20 men ikke 40 personer til en busrejse, så tilbyder vi at finde en tilsvarende gruppe, der har samme problem. Og prisen bliver mere overkommelig.

Kurser/konferencer: P.g.a. det danske prisniveau, kan man ofte med fordel arrangere et kursus eller en konference i det nære udland – selv når transporten skal lægges oveni. Her tilbyder vi – i tillæg til mødefaciliteter med relevant udstyr – også at arrangere faglige besøg i nærheden.

Bus og/eller fly? Behøver ikke at være et enten/eller- Det kan også være et både/og. For nogle rejsers vedkommende, kan man med fordel rejse ud med bus og hjem fra slutdestinationen med bus – eller omvendt. Vi kører fx i den samme (danske) bus under hele rejsen og flyver hjem til sidst – eller omvendt.

Se vores almindelige betingelser              Se vores tillæg til almindelige betingelser for grupper